Welkom bij de virtuele wandeltocht door Gunterstein

De route die je gaat "lopen" over het landgoed is als volgt.

Je staat nu bij de tweede ingang van het landgoed (klik op de routemap, bij dit teken ">>" start de route). Je slaat rechtsaf de Lindelaan op, aan het eind van deze laan staat kasteel Gunterstein. Vanaf de Lindelaan kun je ook de binnentuin (die normaal gesproken gesloten is voor publiek) bezoeken.

Bij het kasteel aangekomen sla je linksaf, je komt dan op de Kastanjelaan die overgaat in de Beukenlaan. Aan het eind sla je opnieuw linksaf, je loopt via de Hoge Slinger naar de Essenlaan.

Hier kun je ‘het hakhout’ bekijken, de bunker en de vijver bezoeken. De route wordt via de Wetering met geriefbosjes vervolgd, en eindigt tenslotte op de Steenkamp bij de uitgang.

Je kunt steeds met je muis aanklikken waar je naar toe wilt gaan. Per laan zijn er allerlei informatiepunten, extra foto’s, kennisvragen en ‘weetjes’. Door met de cursor te zoeken op de lanen zie je een handje met tekst verschijnen. Klik hier op en ontdek het landgoed Gunterstein. Om terug of verder te gaan naar de volgende laan, klik je op de of onderaan de pagina.

Veel plezier!

Start wandeling  >>